Du får frihed til at designe dine WordPress sider med Divi temaet

Hvis du har en WordPress hjemmeside er du sikkert også bekendt med udfordringen med at tilpasse et WordPress tema, så din hjemmeside bliver, som du gerne vil have den.

Hvis du køber et flot tema og installerer det på din hjemmeside, er det som regel rigtig svært at få det indstillet, og det kommer aldrig til at se ud, som du ønsker eller forventer. De fleste WordPress temaer er temmelig låste, man kan ikke ændre ret meget selv.

Et WordPress tema med Side Bygger er vejen frem

Heldigvis går udviklingen stærkt, og temaer med en såkaldt “Page Builder” vinder mere og mere frem. En Page Builder – side bygger – giver dig redskaber til selv at bestemme meget mere af layoutet på hjemmesiden.

Hvis du selv vil bestemme og har lyst til at være kreativ omkring din hjemmeside, er et Page Builder tema et oplagt valg.

Der er forskellige gode muligheder på markedet: Beaver Builder, Enfold, Pagelines, Divi for bare at nævne nogle af dem, jeg har testet af. Der findes også Page Builder plugins, som fx Thrive Content Builder, Divi Builder og Site Origin´s page builder.

Med et Page Builder plugin får du mere frihed til at bygge dine sider i WordPress med byggeren, og de kan integreres med dit nuværende tema.

 

Hvorfor vælge Divi?

Hvis du gerne vil have det bedste og mest fleksible tema, har jeg et helt enkelt svar: Vælg Divi fra Elegant Themes. Det er jeg i hvert fald blevet totalt forelsket i, og jeg bruger faktisk ikke længere andre temaer til hjemmeside projekter.

Divi har de bedste moduler, den mest intuitive brugerflade, og det skabes af en flok dedikerede og passionerede udviklere, som hele tiden forbedrer produktet. Og så syns jeg bare, at de har en fed energi inde hos Elegant Themes. Det svinger, folk hjælper hinanden, der bliver udviklet ekstra plugins og kurser til Divi – og det er i det hele taget det bedste tema, jeg har haft fingrene i til dato.

Derfor vælger jeg Divi og Elegant Themes

Du kan skabe nærmest alt, hvad du kan forestille dig med Divi. Den frihed er i sig selv guld værd.

Jeg har også arbejdet med et andet tema, Headway, hvor jeg havde total frihed, men her kunne mine kunder ikke selv finde rundt i layoutet, så det gav frustrationer for dem, som gerne selv vil ind og være kreative.

Her er Divi genialt, for de fleste almindelige mennesker kan på kort tid lære, hvordan de ændrer i et Divi bygger layout og tilpasser farver, flytter rundt på bokse, ændrer indhold og måske lægger nyt indhold ind, hvis man har energi og lyst til det.

I Divi med Divi (page) Builder har du fuld kontrol over farver, skrifttyper og layout hele vejen fra banner til widgets, blogindlæg, sider, bundtekst samt shop og ekstra projekter. Det er totalt fleksibelt. Divi kommer med 46 forskellige moduler til indhold, for at nævne nogle få:

Call to action bokse, knapper, pristabeller, galleri, billeder, referencer, blog, slideshow, nedtælling og sociale ikoner.

Lækkert tema og Side Bygger som pakkeløsning

Divi består af et tema, som kan indstilles med masser af muligheder omkring bl.a. blog, sidedesign, header layout, skrifttyper, farver mm. Dertil kommer Divi byggeren, hvor du kan lave designs til enkelte sider på hjemmesiden.

Når du installerer og bruger Divi temaet kan du vælge at lade mange af dine sider have et enkelt standard layout med menu, logo, indhold, sidebar og footer, hvor du har defineret farver, skrifttyper mm. Og du kan derefter vælge at skabe unikke layouts på for eksempel forside og salgssider med Divi byggeren.

Der er faktisk så mange muligheder med Divi,  at den største udfordring er at begrænse sin begejstring og lave en strategi, før man går i gang med at lege.

Du kan tilføje sektioner med baggrund i dit layout og fylde dem med varierede rækker og kolonner, hvori du lægger dine moduler. Du kan trække rundt med dine indholdsbokse som det passer dig.

Der følger en visuel redigeringsmulighed med, hvor du kan ændre tekst, farver, størrelser, baggrunde og alt det andet DIREKTE på skærmen, hvor du ser din hjemmeside. Altså du kan redigere direkte og se dine ændringer med det samme. Det er super genialt for alle os visuelle og kreative sjæle.

Divi temaet har et 100% mobilvenligt layout og du kan se og ændre dit mobillayout direkte inde i Divi temaet.

Hvis du syns, det er for overvældende at starte helt fra bunden med at bygge et layout til en side på din hjemmeside i Divi Byggeren, kan du tage udgangspunkt i et af de færdige sidedesigns, som følger med Divi.

Behøver jeg sige mere?

Når du køber licens til Divi temaet får du alle de andre temaer med i købet, som Elegant Themes har udviklet.

Du får også et lækkert popup- og tilmeldingsboks plugin, hvor du let kan lave flotte bokse, som gør det let at tilmelde sig dit nyhedsbrev. Og du får et unikt plugin til at øge forbindelsen mellem din hjemmeside og dine Social Media konti. Prisen for Divi ligger på $89, hvilket er en god deal for så godt et tema med så mange muligheder.

Mine seneste Divi designs inkluderer bl.a. redesign til Klinik Uglebjerg, Silke Akupunktur, Thisted Tandklinik, Inuacare wellness, Ernæringsterapeut Karen Nørby, Psykoterapeut Ditte Hvidtfeldt og jurist Louise Schelde Frederiksen.  Du kan se referencer her.