Mødet med Simplero´s “far”

Jeg mødte Calvin Correlli, udvikler og idemand på Simplero, for første gang i efteråret 2010, hvor vi begge var med på et længere kursusforløb med fokus på spiritualitet i praksis. Jeg husker, hvordan han i en pause fortalte lidt om, at han var i gang med at udvikle et system, hvor man kunne sælge sine online produkter på en ny og spændende måde. Det var nyt, det var anderledes, det lød interessant for en som mig, som ellers rodede en del med at få sat forskellige systemer sammen, så jeg selv og mine kunder kunne sælge deres produkter og ydelser online. Jeg spurgte om han ville fortælle mere, og jeg syns jo, at det lød vildt godt.

Calvin kaldte dengang sit system for Zenbilling. I starten var der så vidt jeg husker mest fokus på betalingen for kurser på en let måde, og på medlemssider, hvor man kunne lave et online forum til sine kursister. Det var før de lukkede Facebook grupper blev populære som tilføjelse til online kurser og forløb.

Jeg har fulgt Simplero siden starten

Jeg har siden fulgt Simplero, både med mit eget salg og gennem en stor del af mine webdesign kunder. Jeg har oplevet, hvordan Simplero har udviklet sig fra et mindre system med relativt begrænsede muligheder, til det veludviklede produkt, som det er i dag. Jeg ved, at mange syns at de $100 om måneden er dyrt – det er det, jeg hører folk sige – at det er lidt dyrt. Og ja, det er relativt mange penge, især når man er nystartet.

Men jeg ved også, hvad det koster at sætte et alternativt salgssystem op med medlemssider, automatiske emails, betalingsløsninger, produktsider, salgssider og tilmeldingsbokse, for ikke at tale om affiliate system og teknisk support. Det koster både penge – til udviklerne af de forskellige WordPress plugins – og det koster temmelig mange webdesign timer at sætte noget tilsvarende op inde på en almindelig WordPress hjemmeside.

Jeg har sat en del WordPress shops op med salg online produkter. Faktisk har jeg i flere år arbejdet på at give mine kunder et alternativ til Simplero, når de ønskede noget billigere eller ikke havde brug for de mange funktioner, som man jo betaler for i Simplero. Det kan jeg også sagtens gøre, og det fungerer fint. Men her på det sidste har jeg oplevet, at det faktisk ikke rigtig kan betale sig længere, både fordi udviklerne af de nødvendige WordPress plugins har sat prisen op på deres produkter, og fordi Simpero hele tiden bliver bedre og bedre.

Begrænsninger er blevet afløst af muligheder

I starten var for eksempel vært for webdesigneren, at der var meget begrænsede muligheder for at sætte sine produkter og medlemssider kreativt op, sådan rent visuel. Det er løst nu, jeg følger mig fri og kan sætte det op, så kunderne føler sig hjemme, når de bevæger sig fra en WordPress hjemmeside, som bruger Simplero til sit salg og til medlemmsider, og over til Simplero, hvor de henter deres produkter og bruger medlemssiden.

En anden ting, man får med i Simplero, og som man skal betale ekstra for andre steder, f.eks. i det populære MailChimp,  er muligheden for at lægge automatiske emails ind. Det er sådan nogle emails, som sendes til kunden efter tilmelding eller efter køb af et vilkårligt produkt. Det hedder autoresponders og er super godt til at holde kontakten med kunden og til at give hende flere gode tilbud og informationer. Her får man virkelig mange muligheder i Simplero.

Det får du i Simplero:

 • Let og problemfrit salg af kurser og online produkter
 • Lister til nyhedsbreve
 • Mulighed for at skrive til kunder, som har købt et bestemt produkt
 • Autoresponders efter tilmelding til nyhedsbrev
 • Genialt system til priser, som gør det let at lave kampagnepriser, rabatkuponer, hemmelige priser og gratis links til et produkt
 • Landing pages
 • Tilmeldingsbokse og salgssider med tekst + tilmeldingsboks
 • Medlemssider som er fleksible og overskuelige
 • Mulighed for at lave forum ved medlemssider
 • Godt overblik over både salg, kunder og produkter
 • Automatiske emails, beskeder og andre handliger, som sættes op individuelt. En vældig god mulighed, kun fantasien sætter grænser
 • Affiliate system til partnersalg
 • Nærværende og hurtig support
 • En god og opløftende stemning, en rar energi og ikke mindst inspirerende mails fra Calvin.

Du kan sagtens få disse funktioner på andre måder, og hvis du kun har brug for medlemssiden eller bare har et enkelt eller to online produkter, er det måske lidt stort at bruge Simplero, som er lidt af en Rolls Royce indenfor online salg og som online kursus platform.

Du kan for eksempel sætte det op i WordPress med WooCommerce og diverse plugins, alt efter hvad du har gang i. Eller du kan bruge Easyme, som har en mere enkel udgave til salg af de online kurser, til en billigere pris, og så har Easyme også et super fint online booking modul.

Info om partnerlinks
Jeg vil lige gøre dig opmærksom på, at jeg er partner med Simplero og dermed får kommission, hvis du følger mine links til Simplero og derefter vælger at blive medlem. Det koster dig ikke ekstra, så jeg håber at du vil bruge mine links, tak. OG jeg anbefaler dem fordi jeg selv bruger dem og syns, det fungerer super godt!