Intuitive Business Online 7 ugers forløb

Start din business – indefra og ud

7 ugers online kursusforløb.

Transformerende spirituelle redskaber og grundlæggende praktisk viden

Intentionen med forløbet er at give dig grundlæggende tekniske, kreative og spirituelle redskaber, så du kommer godt i gang med skabe en sund og succesfuld business.

I løbet af kurset skaber du fundamentet i din hverdag med en spirituel business, får grundlæggende erfaring omkring hjemmeside og markedsføring og lærer at tiltrække de helt rigtige kunder.

Spirituelle redskaber og praktisk magi

Du får mine helt unikke spirituelle business redskaber. Vi arbejder med krop og sind, spirituel intention og med energien i dit workspace og på din hjemmeside.

Du får enkle og brugbare redskaber til,  hvordan du overvinder din indre modstand og frygten for teknik, hvordan du løfter din energi og kommer fra tvivl til selvtillid.

Jeg deler mine bedste veje til at holde balancen i din nye hverdag som selvstændig, så du undgår stress, overvæld og alt for mange computertimer, og så du samtidig hjælper dine kunder på en autentisk måde.

Redskaber til markedsføring – som er til at forstå

Du får mine velafprøvede metoder og redskaber til hjemmeside og anden markedsføring. Jeg kender værdien af at selv at kunne stå for hjemmeside, grafik og markedsføring – og jeg kender også faldgruberne, som du helst skal undgå.

PS: Jeg gør din helt egen WordPress hjemmeside klar til dig – inklusive et lækkert, kreativt tema til design – inden hjemmeside modulet. Du slipper dermed for at tænke på teknikken.

Undgå faldgruber og tidsrøvere

Jeg har selv gået vejen og har lært det hele fra bunden, og jeg videregiver nu mine erfaringer til dig, så du kan springe frem og tage fat i det, som rent faktisk fungerer.

Mentorsessions med Joyann Ni

Start din business – indefra og ud

7 kursusmoduler over 7 uger

+ 2 yoga moduler

+ BONUS materiale som booster din kreativitet, giver dig energi og klarhed og  gør dig mere synlig.

Oversigt over modulerne

Opstart: Yoga for indre styrke og intuitiv kontakt

Vi starter kurset med at kigge indad, og bevæger os derfra udad, for at slutte processen med markedsføring og synlighed.

Fundamentet i din hverdag vil hele vejen være den daglige, spirituelle praksis. 

Inden vi starter på selve forløbet introducerer jeg dig til en kortere meditation samt et længere yogasæt, som støtter din indre proces. 

Uanset om du kan bruge 5-10 minutter eller 45-60 minutter daglig vil det gøre en stor forskel. Du bliver mere fokuseret, får en klar mental energi og føler dig bedre tilpas efter yoga/meditation. 

Jeg anbefaler at du bruger denne yoga så meget, du kan de næste 3-4 uger. 

Du får et nyt yogasæt ved modul 4. 

Modul 1: Redskaber til din indre proces

En ting, som mange ikke er forberedt på, når de starter som selvstændig er den vilde, personlige vækst, som følger med. Det er her, mange er ved at give op, fordi alt det i dig, som ikke matcher din vision vil komme op og kalde på din opmærksomhed.

Dine skyggesider vil præsentere sig og bede om din opmærksomhed. Frygt, tvivl, gamle traumer, mindreværd og lignende ego-mønstre bliver frit tilgængelige. Men fortvivl ikke. Det er også her guldet er gemt, og det er her det for alvor bliver sjovt (når du overvinder din modstand, rykker dig og indtager nyt land).

På dette modul lærer du at arbejde med en energi-teknik som hedder  EFT (Emotional Freedom Technique) – også kaldet tapping. Med EFT kan du selv kan cleare og slippe gamle overbevisninger og følelser, som kommer op i processen. Du bliver også introduceret til Core Transformation processen, som transformerer forældet mental og emotionel bagage.

Modulet indeholder også særlige yoga- og meditationsteknikker, som clearer blokeringer og rydder op i underbevidstheden.

Gæstelærer: Torben Nielsen

Modul 2: Opsætning af hjemmeside

Du får en grundig introduktion til WordPress, så du kan bygge en enkel hjemmeside uden teknisk bøvl.

Jeg viser dig hvordan du redigerer sider, tilføjer nye sider, lægger billeder ind, laver menuer og i det hele taget finder rundt i WordPress kontrolpanelet

Jeg viser dig også, hvordan du selv kan designe en enkel og lækker forside.

Du vil fortsætte med selv at arbejde med din hjemmeside under hele forløbet, inspireret af indholdet i de enkelte moduler.

NB: Jeg sætter din WordPress hjemmeside op rent teknisk inden modul 2, så du er klar til at gå i gang. Du får også DIVI temaet lagt ind. er et kreativt WordPress design system. 

Modul 3: Feng Shui og energiclearing

Den usynlige energi omkring dig er en powerfuld medspiller, når det handler om flow, klarhed, retning og energi i hverdagen som selvstændig.

Her får du enkle redskaber til at bruge Feng Shui og energiclearing i dit workspace.  Du får redskaber, som vil optimere energien på alle områder i din business.

Din online tilstedeværelse er i høj grad energibaseret. Du får en proces, som clearer energien på hjemmeside og andre steder, hvor du er synlig online. 

Yoga for synlighed og power

Du er nu kommet halvvejs i kurset, og vi begynder at vende energien mere udad. 

Du får et nyt yogasæt og en meditativ øvelse, som støtter dig i at komme mere ud over scenekanten og aktivere din indre power, fra hjertet. 

Uanset om du kan bruge 5-10 minutter eller 45-60 minutter daglig vil det gøre en stor forskel. Du bliver mere fokuseret, får en klar mental energi og føler dig bedre tilpas efter yoga/meditation.

Jeg anbefaler at du bruger dette yogasæt så meget, du kan resten af kurset. Gerne dagligt, og i hvert fald et par gange om ugen. 

Modul 4: Autentisk kommunikation

På dette modul arbejder vi med at få klarhed over hvem du ser for dig, når du skriver dine tekster til hjemmesiden, laver grafik til Facebook, kreerer kurser og workshops og taler til på dine videoer.

Hvem vil du gerne have som kunde? Hvem er det, der får størst glæde af dine produkter og ydelser?

Du får redskaber, så du kan markedsføre dig på en tydelig måde, hvor du står frem som den, du er og dermed bliver fundet af dem, som du bedst kan hjælpe.

Modul 5: Visuel identitet

Grafik tegner din visuelle identitet, dit brand. Du får metoder til at vælge grafik, skrifttyper, farver og former, så du finder ind til din egen visuelle stil.

Jeg viser dig, hvordan du bruger et online grafikprogram, som bliver din bedste ven til autentisk og lækker markedsføring.

Ved at bruge dine brand farver og din personlige stil med et godt online værktøj kan du selv skabe lækkert og autentisk visuelt materiale.

Du lærer at lave grafik i den rigtige størrelse til Facebook, hjemmeside, blog og Instagram.

Modul 6: Gør din hjemmeside lækker

Din hjemmeside er ved at tage form, og på dette modul fordyber vi os i designet.

Jeg guider dig igennem mulighederne for at skabe lækre sidedesigns. Du får videoer, som viser dig vej igennem de vigtigste funktioner, så du derefter selv arbejde videre. 

Vi kommer omkring nødvendig billedbehandling (så hjemmesiden ikke bliver langsom). Du lærer, hvordan du tjekker, hvordan din hjemmeside klarer sig på mobilvisning.

Modul 7: Sådan tiltrækker du kunder

Hvordan får du kunder i butikken? Markedsføring og synlighed er en kunst – og min metode består af lige dele benarbejde og energiarbejde.

Benarbejdet består i, at du kommunikerer med dine potentielle kunder gennem nyhedsbreve, sociale medier, og blogindlæg.

Du får grundlæggende viden om

  • Mailchimp til nyhedsbreve
  • Facebook sider
  • Instagram business profil
  • Blog på hjemmesiden

Energiarbejdet som tiltrækker kunder består i flere af de ingredienser, vi allerede har været inde på – og den samler jeg sammen til dig her i dette modul og tilføjer lidt ekstra magiske teknikker. 

Afsluttende ceremoni

Vi skal kreere en festlig afslutning på forløbet med virtuelle bobler og ceremoni, som sender din vision ud i verden med kærlighed, power og support.

BONUS: Intuitive Business Yoga Club

Du får 3 måneders gratis medlemsskab af JOYFUL YOGA Online Shala, når du er med på “Start din business indefra og ud”.

I Yoga månedsklubben får du finder endnu mere yoga og meditation, som er målrettet hverdagen som selvstændig + online yoga en gang om ugen.

Værdi: 666 kr.

Se mere om Joyful Yoga Online Shala her.

BONUS: Sparring via privat Facebook gruppe

Du får mulighed for at være med i vores helt egen Facebook gruppe, hvor du kan stille spørgsmål til Joyann og dele din proces med de andre deltagere.

Facebook gruppen er stedet, hvor vi mødes og snakker sammen, hvor du kan lufte dine tanker og udfordringer og hvor du kan få kontakt med ligesindede.

NB: Facebook siden vil være helt privat og derfor et fuldstændig trygt sted at være – alt hvad vi deler derinde bliver i gruppen ♥ ♥

Bonus: Bliv fundet på Google

Grundkursus i søgeoptimering. En tekst skal være enkel, overskuelig, letlæselig og relevant, og den skal indeholde de ord og vendinger, som er relevante for det, du skriver om.

Det lyder let, og det er det egentlig også. Men du skal vide helt præcist hvordan du skriver og formaterer din tekst, hvor du lægger de relevante ord ind, hvordan du søgeoptimerer dine billeder for at komme til at ligge godt i feltet.

Jeg giver dig opskriften på, hvordan du helt konkret skriver søgevenlige tekster, og hvordan du bruger et plugin til at fortælle Google, hvad der er vigtigt på hver eneste side og indlæg på din hjemmeside.

 

Sådan fungerer det online kursusforløb

Så snart du har tilmeldt dig forløbet, får du adgang til vores online kursusside. Indtil kurset starter kan du bruge materialet på introsiden, hvor du får vores intro yogasæt og en meditation.

Du modtager samtidig en invitation til at være medlem af vores private Facebook gruppe.

Du vil modtage et link til ugens undervisning hver uge i 7 uger, første gang på den dato, holdet starter op. Modulerne udgives på samme ugedag, som kurset startede. 

Hvert modul indeholder en video, hvor Joyann introducerer ugens emne. Derudover vil der ligge elevante videoer og skriftligt materiale til dig om det, vi arbejder med.

Video undervisningen vil ofte være lavet, så du kan se hvad jeg gør direkte på min skærm – fx til grafik, WordPress, søgeoptimering og Divi tema design.

Du beholder adgang materialet efter forløbet er slut, så du altid kan gå tilbage og bruge modulerne. Du slipper dermed for stress undervejs i forløbet, da du kan gense alle moduler så ofte, du vil.

Du kan vælge at downloade materialet og gemme det. 

Praktisk

Næste hold starter 28. september 2020.

Forløbet koster 4995 kr + moms

(Det er 500 kr mindre end en gør-det-selv hjemmeside pakke – og du får SÅ meget mere her). 

Early Bird: Spar 1500 kr ved tilmelding senest 8. september. Din pris bliver dermed 3.495 kr + moms. Mulighed for ratebetaling.

Kontakt mig på kontakt@joyannnielsen.dk for at høre mere, eller tilmeld dig nyhedsbrevet.

Nyhedsbrev