Morgenyoga med Joyann

Online Kundalini Yoga – når du har tid.

Få support på rejsen som spirituel solo selvstændig.

Morgenyoga med Joyann er et online yoga fællesskab – en månedsklub – , som giver dig et stærkt energimæssigt fundament i hverdagen.

Yoga klubben er for dig, som vil have adgang til online Kundalini Yoga, så du kan lave yoga når det passer ind i din dag.

En regelmæssig yogapraksis vil give dig en fantastisk god start på dagen. Hvis du allerede er spirituel iværksætter eller solo-selvstændig eller går og varmer op til at starte din egen lille virksomhed, kan jeg virkelig anbefale dig at bruge kundalini yoga teknologien.

Kundalini Yoga er skabt til dig, som er klar til at tage lederskab dit liv.

Joyful Yoga med Joyann Nielsen

Joyann´s morgenyoga

Jeg har selv haft en fast spirituel morgenpraksis i 20 år, og yoga har været i centrum. Jeg bruger nu næsten udelukkende Kundalini Yoga, – fordi det virker!

Klubben er et space, hvor du kan opleve yoga, og hvor selvudvikling og reflektion er i fokus. Energien er ren, respektfuld og fokuseret på den personlige proces.

Min intention med morgenyoga klubben er at støtte dig i at blive den bedste version af dig selv, i hele dit liv. Både arbejdsmæssigt, privat og personligt.

Fokus ligger på processen, på energien i øvelserne og på at støtte dig i at bevæge dig fra hovedet ned i hjertet, på at kontakte din intuition, på at give slip på det, du ikke længere har brug for og på at skabe flow og velvære i din krop.

Når du fokuserer på at øge kontakten til dit hjerte og din intuition bliver du automatisk mere klar i hovedet og mere fleksibel i krop og sind.

Det gør dig i stand til at træffe bedre beslutninger og gør dig mere nærværende, både i dit liv som helhed og i din business.

(Mit fokus er ikke på at lave øvelserne “perfekt”, at opnå en særlig grad af kondition eller at presse dig ud over dine grænser).

Jeg deler kun yogasæt og meditationer, som jeg selv har praktiseret i en periode. Jeg kender den praksis, som jeg deler med dig og ved af erfaring, hvad det gør i min egen krop og i mit sind.

Dermed kan jeg støtte dig i processen og undgår (forhåbentlig) at dele noget, som ikke skaber harmoni og øger din energi.

Kirtan aftener hos Joyful Living

 

Det får du i Online Morgenyoga med Joyann

Som medlem af min yogaklub får du adgang til et nyt yogasæt og en meditation på video hver måned.

Du modtager et login til vores medlemsside. Herfra kan du se yogavideoerne, eller du kan downloade dem til din egen computer.

Månedens indhold er klar til dig ved NYMÅNE, som er det perfekte tidspunkt til at starte nye projekter.

Hvorfor yogapraksis?

Yoga og meditation er et fantastisk redskab til at løfte energien i hele dit liv – både privat og arbejdsmæssigt (de to ting hænger nemlig helt sammen).

Kundalini Yoga giver os en guldgrube af yogasæt, som hver har et bestemt fokus og arbejder på særlige dele af krop og bevidsthed. 

Jeg vælger en meditation, som støtter op om yogasættet, og som passer ind i årstiden og de energier, som er “oppe” i den aktuelle måned.

Det kan handle om økonomi, overflodsbevidsthed, selvværd, personlig power, intuition, kommunikation, indre ro mm.

Månedens videoer

Hver måned får du adgang til:

 • En video med månedens yogasæt, hvor jeg går dybere med forklaring af hver øvelse. Denne video starter du med.
 • En video med månedens yogasæt, hvor øvelserne udføres på fuld tid og uden snak ind imellem. Denne video kan du bruge, når du kender yogasættet og gerne vil lave yogaen uden forstyrrende snak undervejs.
 • En video med månedens meditation.

Som nyt medlem får du adgang til den aktuelle måneds yogasæt og meditation og derefter får du også adgang til de følgende måneders indhold ved nymåne, så længe du er medlem. Du kan opsige medlemsskabet når som helst.

Live online yogaklasse hver uge

Hver mandag kan du være med til en live yogaklasse via vores lukkede Facebook gruppe.

Du kan vælge at være med, når jeg er på live. Du kan se videoen senere, da jeg optager den og lægger den inde i Facebook gruppen.

Inde i Facebook gruppen kan du se alle de yogasæt, som har været delt i Facebook live, – også fra de tidligere måneder, før du blev medlem. 

Joyann´s Yoga inspirerer mig i min daglige yoga praksis.

Det er en opbyggende og energifyldt måde at starte min dag på som selvstændig med de udfordringer, der uundgåeligt opstår undervejs.

Tak Joyann for din yoga guidning og for guldkornene, du drysser ud undervejs ♥

Hannekia Foged

EFTMR terapeut

Prøv et yogasæt

Jeg har gemt et par sessions fra vores Facebook Live mandagsyoga, som du kan prøve af her.

Det får du som medlem af “Morgenyoga med Joyann”

 • Månedens kundalini yogasæt, 2 videoer
 • Månedens kundalini meditation
 • Ugens Live online kundaliniyoga klasse
 • Fællesskab af ligesindede lysbringere via vores lukkede Facebook gruppe
 • Mulighed for at stille spørgsmål til Joyann via Facebook gruppen

Din investering

Det koster 249 kr om måneden at være med. Du kan når som helst stoppe medlemsskabet.

INTRO PRIS: 124,50 kr/md de første 2 måneder.

Som nyt medlem får du adgang til den aktuelle måneds yogasæt og meditation og derefter får du adgang til de følgende måneders indhold ved nymåne, så længe du er medlem.

Du får samtidig adgang til et modul med kortere basis yogasæt og grundlæggende info om Kundalini Yoga teknikkerne. 

Du bliver ved med at have adgang til yogasættene fra de måneder, du har betalt for som medlem. Alle videoer kan downloades som video eller som lydfil, så du kan gemme det og høre alt offline. 

Du kan opsige medlemsskabet når som helst.

 

Dit fundament som spirituel iværksætter

Din daglige spirituelle praksis er et super vigtigt grundlag i din dagligdag som iværksætter.

Et medlemsskab af Morgenyoga med Joyann støtter dig i at få en praksis, hvor du hver dag kontakter dit hjerte og åbner op til din intuition og indre vejledning.

Min egen yoga- og meditationspraksis har været en fast del af min hverdag i næsten 20 år – og det giver mig et solidt fundament, en krop i flow og en åben kanal til min intuition.

Uden denne praksis kunne jeg ikke have overlevet som spirituel solopreneur i så mange år.

Det er ikke så vigtigt HVORNÅR du lægger din spirituelle praksis ind. Det er heller ikke nødvendigt at bruge lang tid hver dag, hvis det er praktisk umuligt for dig.

Der er  yogaøvelser og meditationer inde på medlemssiden, som du kan lave på 3 minutter, og som giver dig SÅ meget mere end hvis du ikke gør noget.

Det vigtige er, at du er konsekvent. På den måde ved din krop og dit sind, hvornår din daglige YIN tid kommer, og du vil lettere kunne give dig hen til processen og modtage inspiration fra dit højere selv og fra dine spirituelle vejledere.

Kundalini Yoga

Yogaformen er Kundalini Yoga (efter Yogi Bhajan). Her får du en teknologi, hvor hvert yogasæt og meditation er målrettet helt specifikke udfordringer. Der er yoga for stress, yoga for fokus, yoga for åbning af hjertet osv osv.

Kundalini Yoga er et fantastisk redskab til at skabe flow og åbne din energi, så du helt naturligt vil tage nye skridt

Med en daglig yogapraksis vil du blandt andet

 • skabe flow i kroppen og give dig velvære
 • arbejde med specifikke problematikker på energiniveau
 • løfte dig ud over sindets frygt mekanismer
 • kontakte din intuition og modtage gode ideer
 • samarbejde med den del af dig, som har overblik og overskud
 • holde fokus på dit projekt fra et højere sted

Lad os sammen skabe en smukkere verden, 
Joyann

Intuitiv Mentor Joyann Nielsen