Start din business indefra og ud online forløb

Start din business indefra og ud – online forløb

14 ugers online kursusforløb

Transformerende spirituelle redskaber og grundlæggende praktisk viden

Intentionen med forløbet er at give dig grundlæggende tekniske, kreative og spirituelle redskaber, så du kommer godt i gang med skabe en sund og succesfuld business.

I løbet af kurset skaber du fundamentet i din hverdag med en spirituel business, får grundlæggende erfaring omkring hjemmeside og markedsføring og lærer at tiltrække de helt rigtige kunder.

Mentorsessions med Joyann Ni

Tjek om dette online kursusforløb er for dig

 • Er du solo selvstændig med en ny ide, som skal virkeliggøres?
 • Eller er du klar til at starte en lille hjertebusiness ved siden af dit faste job?
 • Er du ledig eller sygemeldt og klar til at gå nye veje?
 • Vil du have hjælp via fundamentale spirituelle redskaber, som du kan bruge til at gøre drømmen til virkelighed?
 • Vil du selv kunne vedligeholde og justere din WordPress hjemmeside?
 • Søger du enkle og overskuelige veje til at skabe din visuelle identitet?
 • Vil du forene det tekniske og det spirituelle i din hverdag?
 • Savner du nogen at sparre med i processen?

Så vil du helt sikkert få glæde af at være med.

Er du i tvivl eller har du spørgsmål?

Kontakt mig på tlf. 41432001 eller email til kontakt@joyannnielsen.dk

Sådan fungerer det online forløb

Kurset er online, så materialet ligger digitalt på en medlemsside.

Du er med på et hold, som følges ad.

Du vil få mulighed for sparring undervejs, både fra Joyann og fra de andre deltagere.

Du vil få adgang til et nyt modul hver 2. mandag. 

Hele holdet mødes online tre gange undervejs via din computer eller telefon. Her kan du stille spørgsmål, dele din proces og få supperende info.

Holdet starter op mandag d. 28. september. Se mere længere nede, under de enkelte moduler. 

Spirituelle redskaber og praktisk magi

Du får mine helt unikke spirituelle business redskaber. Vi arbejder med krop og sind, spirituel intention og med energien i dit workspace og på din hjemmeside.

Du får enkle og brugbare redskaber til,  hvordan du overvinder din indre modstand og frygten for teknik, hvordan du løfter din energi og kommer fra tvivl til selvtillid.

Jeg deler mine bedste veje til at holde balancen i din nye hverdag som selvstændig, så du undgår stress, overvæld og alt for mange computertimer, og så du samtidig hjælper dine kunder på en autentisk måde.

Redskaber til markedsføring – som er til at forstå

Du får mine velafprøvede metoder og redskaber til hjemmeside og anden markedsføring. Jeg kender værdien af at selv at kunne stå for hjemmeside, grafik og markedsføring – og jeg kender også faldgruberne, som du helst skal undgå.

PS: Jeg gør din helt egen WordPress hjemmeside klar til dig – inklusive et lækkert, kreativt tema til design – inden hjemmeside modulet. Du slipper dermed for at tænke på teknikken.

Undgå faldgruber og tidsrøvere

Jeg har selv gået vejen og har lært det hele fra bunden, og jeg videregiver nu mine erfaringer til dig, så du kan springe frem og tage fat i det, som rent faktisk fungerer.

Start din business – indefra og ud

7 kursusmoduler over 14 uger

+ 2 yoga moduler

+ BONUS materiale som booster din kreativitet, giver dig energi og klarhed og  gør dig mere synlig.

Oversigt over modulerne

Opstart: Yoga for indre styrke og intuitiv kontakt

Du får yogamodulet ved tilmelding.

Vi starter kurset med at kigge indad, og bevæger os derfra udad, for at slutte processen med markedsføring og synlighed.

Fundamentet i din hverdag vil hele vejen være den daglige, spirituelle praksis.

Inden vi starter på selve forløbet introducerer jeg dig til en kortere meditation samt et længere yogasæt, som støtter din indre proces.

Uanset om du kan bruge 5-10 minutter eller 45-60 minutter daglig vil det gøre en stor forskel. Du bliver mere fokuseret, får en klar mental energi og føler dig bedre tilpas efter yoga/meditation.

Jeg anbefaler at du bruger denne yoga så meget, du kan de næste 3-4 uger.

Du får et nyt yogasæt ved modul 4.

Modul 1: Opsætning af hjemmeside

Du får en grundig introduktion til WordPress, så du kan bygge en enkel hjemmeside uden teknisk bøvl.

Jeg viser dig hvordan du redigerer sider, tilføjer nye sider, lægger billeder ind, laver menuer og i det hele taget finder rundt i WordPress kontrolpanelet

Jeg viser dig også, hvordan du selv kan designe en enkel og lækker forside.

Du vil fortsætte med selv at arbejde med din hjemmeside under hele forløbet, inspireret af indholdet i de enkelte moduler.

NB: Jeg sætter din WordPress hjemmeside op rent teknisk inden modul 2, så du er klar til at gå i gang. Du får også DIVI temaet lagt ind. er et kreativt WordPress design system. 

Online møde kommer i uge 41.

Modul 2: Redskaber til din indre proces

En ting, som mange ikke er forberedt på, når de starter som selvstændig er den vilde, personlige vækst, som følger med. Det er her, mange er ved at give op, fordi alt det i dig, som ikke matcher din vision vil komme op og kalde på din opmærksomhed.

Dine skyggesider vil præsentere sig og bede om din opmærksomhed. Frygt, tvivl, gamle traumer, mindreværd og lignende ego-mønstre bliver frit tilgængelige. Men fortvivl ikke. Det er også her guldet er gemt, og det er her det for alvor bliver sjovt (når du overvinder din modstand, rykker dig og indtager nyt land).

På dette modul lærer du at arbejde med en energi-teknik som hedder  EFT (Emotional Freedom Technique) – også kaldet tapping. Med EFT kan du selv kan cleare og slippe gamle overbevisninger og følelser, som kommer op i processen. Du bliver også introduceret til Core Transformation processen, som transformerer forældet mental og emotionel bagage.

Modulet indeholder også særlige yoga- og meditationsteknikker, som clearer blokeringer og rydder op i underbevidstheden.

Gæstelærer: Torben Nielsen

Modul 3: Feng Shui og energiclearing

Den usynlige energi omkring dig er en powerfuld medspiller, når det handler om flow, klarhed, retning og energi i hverdagen som selvstændig.

Her får du enkle redskaber til at bruge Feng Shui og energiclearing i dit workspace.  Du får redskaber, som vil optimere energien på alle områder i din business.

Din online tilstedeværelse er i høj grad energibaseret. Du får en proces, som clearer energien på hjemmeside og andre steder, hvor du er synlig online.

Online møde kommer i uge 45.

Yoga for synlighed og power

Du er nu kommet halvvejs i kurset, og vi begynder at vende energien mere udad.

Du får et nyt yogasæt og en meditativ øvelse, som støtter dig i at komme mere ud over scenekanten og aktivere din indre power, fra hjertet.

Uanset om du kan bruge 5-10 minutter eller 45-60 minutter daglig vil det gøre en stor forskel. Du bliver mere fokuseret, får en klar mental energi og føler dig bedre tilpas efter yoga/meditation.

Jeg anbefaler at du bruger dette yogasæt så meget, du kan resten af kurset. Gerne dagligt, og i hvert fald et par gange om ugen.

Modul 4: Autentisk kommunikation

På dette modul arbejder vi med at få klarhed over hvem du ser for dig, når du skriver dine tekster til hjemmesiden, laver grafik til Facebook, kreerer kurser og workshops og taler til på dine videoer.

Hvem vil du gerne have som kunde? Hvem er det, der får størst glæde af dine produkter og ydelser?

Du får redskaber, så du kan markedsføre dig på en tydelig måde, hvor du står frem som den, du er og dermed bliver fundet af dem, som du bedst kan hjælpe.

Modul 5: Visuel identitet

Grafik tegner din visuelle identitet, dit brand. Du får metoder til at vælge grafik, skrifttyper, farver og former, så du finder ind til din egen visuelle stil.

Jeg viser dig, hvordan du bruger et online grafikprogram, som bliver din bedste ven til autentisk og lækker markedsføring.

Ved at bruge dine brand farver og din personlige stil med et godt online værktøj kan du selv skabe lækkert og autentisk visuelt materiale.

Du lærer at lave grafik i den rigtige størrelse til Facebook, hjemmeside, blog og Instagram.

Online møde kommer i uge 49.

Modul 6: Gør din hjemmeside lækker

Din hjemmeside er ved at tage form, og på dette modul fordyber vi os i designet.

Jeg guider dig igennem mulighederne for at skabe lækre sidedesigns. Du får videoer, som viser dig vej igennem de vigtigste funktioner, så du derefter selv arbejde videre.

Vi kommer omkring nødvendig billedbehandling (så hjemmesiden ikke bliver langsom). Du lærer, hvordan du tjekker, hvordan din hjemmeside klarer sig på mobilvisning.

Modul 7: Sådan tiltrækker du kunder

Hvordan får du kunder i butikken? Markedsføring og synlighed er en kunst – og min metode består af lige dele benarbejde og energiarbejde.

Benarbejdet består i, at du kommunikerer med dine potentielle kunder gennem nyhedsbreve, sociale medier, og blogindlæg.

Du får grundlæggende viden om

 • Mailchimp til nyhedsbreve
 • Facebook sider
 • Instagram business profil
 • Blog på hjemmesiden

Energiarbejdet som tiltrækker kunder består i flere af de ingredienser, vi allerede har været inde på – og den samler jeg sammen til dig her i dette modul og tilføjer lidt ekstra magiske teknikker.

Afsluttende ceremoni

Vi afslutter forløbet med virtuelle bobler og en ceremoni, som sender din vision ud i verden med kærlighed, power og support. 

BONUS: Online Yoga

Du får 3 måneders gratis medlemsskab af MORGENYOGA klubben, når du er med på “Start din business indefra og ud”.

I Yoga månedsklubben får du finder endnu mere yoga og meditation, som er målrettet hverdagen som selvstændig + online yoga en gang om ugen.

Værdi: 498 kr.

Se mere om Morgenyoga med Joyann her.

BONUS: Sparring via privat Facebook gruppe

Du får mulighed for at være med i vores helt egen Facebook gruppe, hvor du kan stille spørgsmål til Joyann og dele din proces med de andre deltagere.

Facebook gruppen er stedet, hvor vi mødes og snakker sammen, hvor du kan lufte dine tanker og udfordringer og hvor du kan få kontakt med ligesindede.

NB: Facebook siden vil være helt privat og derfor et fuldstændig trygt sted at være – alt hvad vi deler derinde bliver i gruppen ♥ ♥

Bonus: Bliv fundet på Google

Grundkursus i søgeoptimering. En tekst skal være enkel, overskuelig, letlæselig og relevant, og den skal indeholde de ord og vendinger, som er relevante for det, du skriver om.

Det lyder let, og det er det egentlig også. Men du skal vide helt præcist hvordan du skriver og formaterer din tekst, hvor du lægger de relevante ord ind, hvordan du søgeoptimerer dine billeder for at komme til at ligge godt i feltet.

Jeg giver dig opskriften på, hvordan du helt konkret skriver søgevenlige tekster, og hvordan du bruger et plugin til at fortælle Google, hvad der er vigtigt på hver eneste side og indlæg på din hjemmeside.

 

Sådan fungerer det online kursusforløb

Så snart du har tilmeldt dig forløbet, får du adgang til vores online kursusside. Indtil kurset starter kan du bruge materialet på introsiden, hvor du får vores intro yogasæt og en meditation.

Du modtager samtidig en invitation til at være medlem af vores private Facebook gruppe.

Du vil modtage et link til ugens undervisning hver uge i 7 uger, første gang på den dato, holdet starter op. Modulerne udgives på samme ugedag, som kurset startede. 

Hvert modul indeholder en video, hvor Joyann introducerer ugens emne. Derudover vil der ligge elevante videoer og skriftligt materiale til dig om det, vi arbejder med.

Video undervisningen vil ofte være lavet, så du kan se hvad jeg gør direkte på min skærm – fx til grafik, WordPress, søgeoptimering og Divi tema design.

Du beholder adgang materialet efter forløbet er slut, så du altid kan gå tilbage og bruge modulerne. Du slipper dermed for stress undervejs i forløbet, da du kan gense alle moduler så ofte, du vil.

Du kan vælge at downloade materialet og gemme det. 

Nyhedsbrev